изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:14 EEST
СТИХОВЕТЕ НА ИВАН ИВАНОВ ЗВУЧАТ КАТО ИЗПОВЕД    
КултураПрез втората половина на месец февруари предстои да излезе от печат седмата стихосбирка на Иван Иванов от Русе, която обаче той посвещава на Добрич. Книгата ще е втората от поредицата "Прогледнах в градина от татул".

Специално за НДТ авторът сподели, че седмата му книга ще включва 10 стихотворения - "Засада", "Неволя", "Утре" и др. Предговорът е написан от Еди Азарян и в него той казва: "Стиховете звучат като изповед, написана през четирите сезона на годината. Мислите, пропити с мъдрост, подсказват една богата душевност".
Иван Иванов каза още, че в Добрич е посрещнат изключително топло и гостоприемно и вече си отговаря на въпроса защо се наричаме Златна Добруджа. Той благодари на всички, които са му помогнали да издаването на последната му книга.
Иван Иванов е роден в Плевен, но понастоящем живее в Русе. Завършил е магистратура в университета "Ангел Кънчев" с педагогическа правоспособност. Работил е като възпитател в дом за сираци.
 


Сходни връзки

СТИХОВЕТЕ НА ИВАН ИВАНОВ ЗВУЧАТ КАТО ИЗПОВЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди