изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НОВИ ЦЕНИ НА МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ ЩЕ УДРЯТ ДОБРУДЖАНЦИ    
ИкономикаКофичка кисело мляко от 10 февруари в Добрич ще струва в магазините 131 лева, а прясното мляко ще се продава вече за 149 лева вместо по досегашната му цена от 115 лева.

Предложение за увеличение "Сердика 90" е направила пред общината в града и за други основни млечни продукти. След увеличението на производствената цена на кравето масло на 325 лева, в магазините от 10 февруари 0,250 грама ще струват 380 лева, а килограм краве сирене ще има пределна цена от 1275 лева. Нараства отново цената и на кашкавала, който ще струва 2199 лева, след като производствената му цена е скочила на 1880 лева.

ГЛАДНИ НАЛИТАТ НА ХЛЯБ В МАГАЗИНИТЕ

Вече съм изписала дебела книга с вересиите на клиентите си, оплака се собственичка на голям супермаркет в Добрич. Практиката започнала преди година, но напоследък станала особено актуална, потвърдиха и други търговци. Към тази форма на разплащане обаче вече прибягвали не само пенсионерите, но и повечето домакинства. Особено младите семейства с малки деца, в които обикновено някой от родителите бил безработен.

НДТ - 4 февруари 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НОВИ ЦЕНИ НА МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ ЩЕ УДРЯТ ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди