изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:44 EEST
БЮЛЕТИН НА ОДП - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич са регистрирани 4 произшествия.

  
  На 01 февруари 2007 година в Първо РПУ - Добрич е получено съобщение за това, че неизвестно лице, чрез взлом е влязло в частно жилище, намиращо се в района на бул."Русия" в гр. Добрич и извършило кражба на сребърни и златни накити с общо тегло около 50 грама.
  По случая работят служители на Първо РПУ - Добрич, провеждат се  оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.
  Образувано е досъдебно производтво.

                     През  денонощието на територията обслужвана от ОД "Полиция" гр. Добрич са регистрирани 2 пътно-транспортни произшествия с един пострадал гражданин.
   
  На 01 февруари 2007 година, около19.00 часа, на улица в с. Орляк, общ. Тервел, възниква пътно - транспортно произшествие между  лек автомобил "Фолксваген Голф ", управляван от 28 годишеш водач и бягащ кон с прикачена към него част от каруца /без водач/.
  В резултат на пътният инцидент е пострадала пътуващата в автомобила 25 годишна жена от с. Орляк. Последната с фрактура в областта на челюста и сътресение на мозъка е настанена за лечение в МБАЛ - Добрич. Няма опастност за живота и. По лекия автомобил са нанесени значителни матерални щети.
  Обстоятелствата довели до възникването на пътният инцидент се изясняват.

                    Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич  са участвали в гасенето на 5 пожара и 1 аварийно спасителна дейност.
 
  На 01 февруари 2007 година, около 14.45 часа, в ОД"ПБЗН"- Добрич е получено съобщение за пожар в стопанска постройка, намираща с в лозята край гр. Добрич. Пожарът е погасен от служители на Първа РС "ПБЗН". В резултат на пожара са унищожени около 3 кв. метра от покривната конструкция на постройката. Спасени са намиращите се вътре домашни животни.
  Пожарът е предизвикан от късо съединение в ел. кабел.

  На 01 февруари 2007 година, около 16.45 часа, в ОД"ПБЗН" - Добрич е получено  съобщение за възникнал пожар в стопанска постройка в с. Карапелит, община Добричка. Пожарът е локализиран и потушен от дежурен екип на Втора РС"ПБЗН" - Добрич. Унищожени са 5 кв. метра от покрива на стопанската сграда. Спасени са намиращите се в близост къща и гараж.
  Пожарът е предизвикан от неправилно боравяне с открит огън.   

 На 01 февруари 2007 година, около 17.55 часа, в ОД"ПБЗН" - Добрич е получен сигнал за пожар в микробус "Фолксваген" в района на ул. "Вардар" в гр. Добрич. Погасен е от дежурен екип на Първа РС"ПБЗН" - Добрич. Пожарът е придизвикан от късо ел. съединение  в инсталациата на автомобила.

 На 01 февруари 2007 година, в 19.32 часа, в ОД"ПБЗН" - Добрич е получен сигнал за пожар в апартамент по ул. "П. Хитов" в гр. Добрич. Пожарът е погасен от служители на Първа РС "ПБЗН" - Добрич.
 В резултат на възникналия пожар са унищожени шкаф  и дрехи.
 Пожарът е предизвикан от непочистен комин.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОДП - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди