изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:07 EET
БСП си постави за цел да има най-много депутати в Европарламента от родните партии    
ПолитикаСофия. Висшият съвет на БСП определи като основна политическа задача на партията избирането на най-голям брой евродепутати социалисти, което да осигури доминиращо присъствие сред българските депутати в Европарламента и активното им участие в дейността на парламентарната група на Партията на европейските социалисти,

предаде репортер на Агенция “Фокус”. Левицата си поставя за цел да се бори и за убедителна изборна победа на местните избори. Висшият съвет на БСП прие доклада на Изпълнителното бюро за подготовката на партията за участие в изборите за евродепутати. Утвърдена бе политическа рамка за участие на БСП в изборите през настоящата година. Тя е под мотото “Нашият избор – социалната алтернатива”. В документа се посочва, че двата избора, които предстоят през 2007 година разкриват пряката връзка между проблемите на гражданите по места и разрешаването им въз основа на европейските социални норми и стандарти. Висшият съвет прие критерии за издигане на кандидатите от БСП за евродепутати и утвърди статут и структура за Национален предизборен център на партията.
Маргарита КОЛЕВА
 


Сходни връзки

БСП си постави за цел да има най-много депутати в Европарламента от родните партии | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БСП си постави за цел да има най-много депутати в Европарламента от родните партии
Автор: Anonymous да 2007-02-03 @ 17:04 EET

БСП  дали  ще спечели  евродепутатските избори е под въпрос ,но ДПС ще спечели както евродепутатските, така и парламентарните и за това не са виновни българските турци , а  политиците ни, които коват законите.

БСП си постави за цел да има най-много депутати в Европарламента от родните партии
Автор: Anonymous да 2007-02-05 @ 10:49 EET
Нека не се оправдаваме с БСП ние българите, ако искаме няма значение от коя партия сме ще премахнем тази неконституционна партия ДПС ще намерим убийците на депутати, кметове и децата ни и ще изградим много бързо една независима държава, каквато искаме всички българия. Не забрявайте, че сме много трудолюбиви, но нямаме закони защо ? нали за това гласуваме за депутати, да правят законите и да ги спазваме всички независимо какво работим в тази държава.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди