изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:30 EET
ХВАНАХА ПОЛИЦАЙ С 400 ЛЕВА ПОДКУП    
Ред и сигурност35-годишен дознател от Първо РПУ в Добрич е задържан в петък непосредствено след получаването на подкуп от 400 лева, съобщиха за НДТ от Военна прокуратура във Варна.

От свои източници вестникът ни научи, че това е Ивайло Цанков. Той поискал парите от добричлия, срещу когото водел дознание за управление на  автомобил без документи за правоспособност. Мъжът имал множество актове за същото нарушение. Дознателят му обещал "да го оправи", като първоначално за тази услуга поискал 500 лева. След пазарлъци двамата успели да се споразумеят и сумата била намалена на 400 лева.
Ивайло Цанков е задържан за 72 часа. Днес Военна прокуратура ще поиска да му бъде наложена постоянен мярка "задържане под стража". Ако бъде признат за виновен, го очакват до 8 години затвор и глоба от 10 000 лева. Преди да стане дознател, Ивайло Цанков е работил като помощник-следовател, научи НДТ.  Хора от службите, които познават Ивайло Цанков и са работили с него, го определиха пред НДТ като "голям мазник". Те си знаят защо.
НДТ

 


Сходни връзки

ХВАНАХА ПОЛИЦАЙ С 400 ЛЕВА ПОДКУП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди