изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:04 EEST
Момиче скочи от 4-ия етаж    
Ред и сигурност
Ученичка от гимназията по кожени изделия в столичния квартал Сердика скочи от прозорец на 4-ия етаж на учебното заведение и падна върху капака на паркирал в двора автомобил.


Момичето е ученичка в 9-и клас на гимназията. То е живо, но с опасност за живота, намира се в шокова зала на "Пирогов" с множество фрактури и счупвания по цялото тяло. Учители и ученици са в паника и дворът на училището за кратко е бил изпълнен с хора. За момента не са ясни мотивите на детето да скочи от прозореца - дали е бутнато или е скочило само. Учениците са видели момичето в момента на падане от прозореца, съобщи БНР. На мястото са дошли няколко полицейски коли, ще бъдат разпитани съучениците на пострадалата. Очаквайте още подробности. http://dnes.dir.bg/
 
Ученичка скочи от 4-тия етаж на училището си (ОБЗОР)
05 февруари 2007 | 13:01 | Агенция "Фокус"
София. 16-годишна ученичка скочи от 4-тия етаж на столичната Професионална гимназия по текстилни и кожени изделия. Момичето е настанено с множество наранявания и в критично състояние в детска противошокова зала в “Пирогов”. Директорът на болницата доц. Спас Спасков съобщи за “Фокус”, че има пряка опасност за живота на детето. Вероятно момичето има и много вътрешни разкъсвания.
Все още не са ясни причините за инцидента. Служители на Трето районно управление правят оглед на мястото и установяват дали момичето е паднало само или е било бутнато.
От училището потвърдиха инцидента, но отказаха всякакъв коментар.
 


Сходни връзки

Момиче скочи от 4-ия етаж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди