изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:21 EET
БЮДЖЕТЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО - С 30 ПРОЦЕНТА ПО-ВИСОК    
НовиниВ проектобюджета на община Генерал Тошево е предвидено той да бъде с около 30 процента по-висок в сравнение с бюджета за 2006 г. Това каза за НДТ председателят на Общинския съвет Недко Марчев.

На 8 февруари от 14 ч. ще заседават общинските съветници на Генерал Тошева. До момента в дневния ред са включени 28 докладни. Предвидена е актуализация на бюджета за 2006 г., приемане на отчет, както и приемане на бюджета за 2007 г. В дневния ред е предвидено също общинските съветници да гласуват стратегия за развитие на социалните услуги на територията на община Генерал Тошево. Включена е също докладна записка, която предвижда уличното осветление да премине на стопанисване към общината. Досега то бе към електроразпределителното дружество, но вече общините са задължени да го приемат като собственост, поясни г-н Марчев. ОбС на Генерал Тошево ще гледа също предложение за създаване на Общинско предприятие за управление, поддържане и обслужване на обекти, общинска собственост. В дневния ред е включен също отчет за изпълнение решенията на Общинския съвет през 2006 г.
 


Сходни връзки

БЮДЖЕТЪТ НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО - С 30 ПРОЦЕНТА ПО-ВИСОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди