изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-09-27 @ 06:03 EEST
СВОБОДНИ МЕСТА ЗА КАДРОВИ ВОЙНИЦИ    
НовиниДирекция "Бюро по труда" в Добрич разполага с информация за вакантни места за окомплектоване на Сухопътните войски с кадрови войници, които ще се заемат чрез конкурс, съобщиха от ведомството.

Условията за приемане на кандидатите на кадрова военна служба съгласно Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България са: да имат средно или по-високо образование; да са навършили 18 г. и да не са по-възрастни от 30 години към датата на сключване на договора за кадрова военна служба; да са годни за кадрова военна служба; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; срещу тях да няма образувано наказателно производство. Задължително е също кандидатите да са граждани на Република  България и да нямат друго гражданство, както и да не са налице данни в информационните фондове на службите за сигурност и службите за обществен ред за осъществяване на дейност срещу националната сигурност и обществения ред. Изискване е също да не са освобождавани от кадрова военна служба поради наложено дисциплинарно наказание "уволнение" и да са психологически  пригодни.
Набират се  кандидати за различни длъжности за поделения от цялата страна, съобщиха още от ДБТ. Първоначална информация и конкретните изисквания за заемане на свободните места може да бъде получена в стая  606 на дирекцията в Добрич и на електронната страница на Министерството на отбраната www.md.government.bg. Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени във Военните окръжия, където се подават необходимите документи. Срокът за набиране на кандидати за различните поделения и длъжности е от 5 март до 27 април.
 


Сходни връзки

СВОБОДНИ МЕСТА ЗА КАДРОВИ ВОЙНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди