изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:45 EET
Бойко Борисов: Правителството може да падне, преди да сме готови да вземем властта    
ПолитикаСофия. Правителството може да падне по-рано, отколкото ние сме готови да поемем властта. Това заяви неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, след като партията му подписа споразумение със сдружение Европейски демократичен път (ЕДП) и БЗНС-НС за участие с обща листа в изборите за евродепутати, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Основна цел на подписаното днес споразумение е да се гарантира достойното представяне на българските граждани и защитата на националните интереси в Европейския парламент. В учреденото днес сдружение между трите организации ще има пълна равнопоставеност и те ще предложат кандидати за евродепутати, като водещи ще бъдат качествата, а не партийната принадлежност. Борисов посочи, че днешното обединение е било желано от симпатизантите на ГЕРБ, БЗНС-НС и ЕДП по места. Неформалният лидер на ГЕРБ допълни, че СДС е стратегически партньор на учреденото днес сдружение и очаква синята партия да бъде привлечена в обединението за местните избори.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Правителството може да падне, преди да сме готови да вземем властта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди