изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:16 EEST
Ново 20 – сестрите ни били агенти на Мосад    
Новини

Либийските официози - вестник "Ал Захаф ал Ахдар" и вестник "Ал Шамс", обвиниха българските тайни служби и израелското разузнаване Мосад, че стоят зад заразяването на либийските деца с вируса на СПИН, съобщи Дарик радио.



Според в. "Ал Шамс" тези служби са използвали за това "своите агенти" - петте български медицински сестри и палестинския лекар, които на 19 декември за втори път чуха, че са осъдени на смърт.

Главният редактор на в. "Ал Шамс" заявил пред телевизия Ал Джазира, че разполага с доказателства за замесването на българските тайни служби и Мосад в заразяването на либийските деца. 

Вчера външният ни министър Ивайло Калфин заяви, че България ще предложи нови преговори и ще избере подходяща дата, съобразявайки я с това, че 17 февруари е последния ден за обжалване на смъртните присъди.

Той добави, че няма как да бъде извършена размяна между медиците ни и терориста от Локърби, тъй като сестрите ни са невинни, а Меграхи е осъден за взривяване на самолета над Локърби и за смъртта на други хора. http://www.all.bg/

 


Сходни връзки

Ново 20 – сестрите ни били агенти на Мосад | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди