изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:18 EEST
Биха шефката на Атака във Варна    
НовиниШефката на Атака във Варна Цвета Георгиева бе нападната днес в Морската градина от неизвестен мъж, докато разхожда четирите си кучета, научи “ДНЕС+”.

Поводът за нанесените няколко удари по лицето е, че един от домашните любимци е бил пуснат да се разхожда без каишка и намордник. Хрътката е обикаляла в градинката в близост до централната алея в Морската градина и най-вероятно е уплашила разхождащите се в близост се хора.

На мястото на събитието пред репортер на “ДНЕС+” никой от присъствалите на скандала не можа да каже дали кучето е нападнало някого. По устните и челюстта на шефката на Атака видимо има следи от побой, а самата тя е изпаднала в нервна криза от преживения шок.

“Пуснах кучето за малко без каишка. То отиде в градинката, но не е направило нищо на никого. Докато отида до него с каишката, някакъв започна да го бие. Питах го какво е направило, а той ми каза, че сме гадове мръсни. На около 50 метра имаше един баща с дете. Даде го на жена си, дойде и започва да бие мъжа ми. Тръгнах, блъснах го и тогава той ме преби”, разказа Георгиева.

От разказа й стана ясно, че веднага след това тя е извикала полиция. Преди да дойдат те обаче, Георгиева е видяла кола на “Дага полис” и по думите й е отправила молба към служителите да спрат нападателя. “Започнаха да ми обясняват, че аз съм виновна. Оставиха нападателя да си замине. Докога в тази държава ще бъдем пребивани и подлагани на репресия. Поисках служителя да се легитимира, а той извади белезници и на два пъти се опита да ми ги сложи”, коментира още Георгиева.

Мъжът, който беше с нея, също заяви, че от “Дага полис” са спрели нападателя и са го пуснали, без да направят опит да го задържат докато дойде полицията. “Значи ще ме ритат в главата, а служителите на реда ще кажат много добре, вие сте виновна. Не смятам, че случаят е политически, човекът не ме познаваше”, разгневено коментираше Георгиева пред любопитните минувачи.

Полицаят, който бе дошъл на мястото на инцидента, обясни за “ДНЕС+”, че наистина не се знае дали кучето е нападнало някого, а извършителят на нападението е неизвестен. “Ще й бъде съставен акт, че няма лична карта и разхожда куче без каишка и намордник”, каза служителят на реда, докато яростно ръкомахайки шефката на Атака сипеше обидни квалификации на етническа основа. Според нея нападателят е бил или циганин или турчин.

“Защо не хванахте човека, който ме преби? Защо се занимавате с мен, а не отидете да хванете побойника? Аз съм нападната. Вие видяхте човека. Искам да разбера какво правят от “Дага полис” тук? Пазят пейките и дърветата и циганите да пребиват хората ли?”, каза още Георгиева и отказа категорично да подпише акта. След като разбра, че името на служителят от “Дага полис”, който е отказал да се легитимира пред нея, също не е българско Георгиева почти напълно излезе от контрол и заяви, че нападателят е пуснат, защото двамата имали нещо общо и попита дали са роднини.

 


Сходни връзки

Биха шефката на Атака във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди