изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:26 EEST
ПОДГОТВЯ СЕ ВИЗИТА ДО ПОЛША    
ОбразованиеДиректорът на основно училище "Христо Смирненски" Иванка Димова и председателката на училищния европейски клуб Румяна Илиева ще посетят полския град Вроцлав през втората половина на месец март.

Там ще се проведе работна среща на партньорите по проекта "Чрез истории, митове, легенди и предания да опознаем начина на живот на нашите европейски съседи", каза за НДТ Иванка Димова. Партньори на добричкото училище по него са учебни заведения от Германия, Полша, Словакия и Словения. Проектът се реализира по програма "Сократ", подпрограма "Коменски". Предвидено е по време на работното посещение Иванка Димова и Румяна Илиева да изнесат уроци на английски и немски език пред ученици от полското училище-партньор. Подготвя се и презентация на компактдиск с включено музикално оформление. Представителите на ОУ "Христо Смирненски" ще занесат и мартеници, изработени от възпитаниците на училището.
Следващата седмица в учебното заведение ще бъде отбелязан подобаващо Денят на Свети Валентин. Децата ще украсят класните стаи. В момента се провежда и конкурс за рисунка и изработване на валентинка от плат.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯ СЕ ВИЗИТА ДО ПОЛША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.46 секунди