изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:35 EEST
НАЛИВАТ ?25 МЛН. В ЛУКСОЗЕН ЕКО-КУРОРТ КРАЙ БАЛЧИК    
Икономика 25 милиона евро. Толкова са средствата, които ще бъдат инвестирани за изграждането на нов луксозен ваканционен екокомплекс в Добричка област. Той ще бъде от затворен тип и ще е разположен във високата част на платото до село Топола - едно от най-красивите кътчета на българското северно Черноморие. Проектът ще бъде готов до края на 2008 година.

Ваканционният комплекс ще носи името „Topola Skies" (Небесата над Топола). Той ще се намира в непосредствена близост до морето и предлага внушителна гледка към най-голямото голф-игрище, което се изгражда в района - "Тракийски скали". Еко-курортът ще предлага 204 луксозни двустайни, тристайни и ВИП апартамента, обособени в четири сгради, разположени на обща площ от 22 500 кв.м. Средната цена на кв. метър е 1 350 евро. Общите части на комплекса включват още бизнесцентър, два плувни басейна, тенис-кортове, детски кът, мини футбол, заведения за хранене и магазини, модерен SPA&beauty център, паркинг и денонощна охрана.

Строителната фирма „Експрес Гаранцион" е изпълнител на проекта.

“Топола Скайс” залага на стратегическата си близост до 3 голф-игрища между Балчик и Каварна, които се строят в момента. Той е на платото - непосредствено над голф-игрището “Тракийски скали” и само на няколко километра от "Black Sea Rama" и "Lighthouse" до Балчик, обясни Николай Николов, мениджър “Инвестиции” в Експрес Гаранцион.

Селището ще се намира между Каварна и Балчик, на 50 мин. северно от Варна и на 15 мин. от легендарния нос Калиакра. НДТ

 

 

 

 


Сходни връзки

НАЛИВАТ ?25 МЛН. В ЛУКСОЗЕН ЕКО-КУРОРТ КРАЙ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди