изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:15 EEST
ГЕРБ настоява за евродепутати да гласуват тези, които са живели в България поне последните 3 месеца    
Европейски съюз Благоевград. “Преди 2 години и аз, като много други, искрено вярвах, че това, което прави царят, е добро и ще бъдат спрени комунистите. Оказа се, че те са се споразумели”. Така неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към симпатизантите на партията от Благоевградски регион, дошли на срещата тази вечер в местната зала “Яворов”.

Той подчерта, че по време на парламентарните избори е успял да спечели депутатско място от два избирателни района, но не е отишъл в Народното събрание, за да не предаде тези, които са гласували за него.
Другата тема, която засегна Бойко Борисов, бе за предстоящото гласуване за евродепутати. “Много е важно да се гласува”, подчерта в препълнената зала неформалният лидер на ГЕРБ. Той добави, че партията настоява да имат право да гласуват онези, които са живели в България поне в последните три месеца.
Представители на общинските структури на ГЕРБ от цялата област присъстваха на срещата с Бойко Борисов, по време на която бе представен официално и регионалният координатор на партията - благоевградският строителен предприемач Костадин Хаджигаев. Той от своя страна изрази надежда, че ще успее да удовлетвори с действията си очакванията на хората от Пиринско.
Информацията е на радио “Фокус” – Пирин.
 


Сходни връзки

ГЕРБ настоява за евродепутати да гласуват тези, които са живели в България поне последните 3 месеца | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕРБ настоява за евродепутати да гласуват тези, които са живели в България поне последните 3 месеца
Автор: Anonymous да 2007-02-09 @ 10:19 EET

БСП и нейните депутати са най-големите предатели на България за всички времена.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди