изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:40 EEST
БЮЛЕТИН НА ОДП - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич са регистрирани 2 престъпления и произшествия.


  
  1. На 07.02.2007 година във Второ РПУ - Добрич е получено съобщение от село Бенковски, общ. Добричка, за това, че в ранните часове на същата дата, на улица в селото, неизвестни лица са нападнали мъж, жител на с. Бенковски и след като са използвали физическа сила, са му отнели парична сума от 25 лева. Извършителите на престъпното деяние веднага са напуснали района на местопроизшествието.
  След получаване на сигнала незабавно е сформиран екип от служители на Второ РПУ - Добрич, който е започнал  работа по разкриването на престъплението. Към момента в резултат на организираните активни оперативно - издирвателни мероприятия са установени две лица, които са заподозрени в извършването на престъпното деяния. Продължава работата по случая.
   Образувано е досъдебно производство.

  2. На 08.02.2007 година, в Първо РПУ - Добрич е получено съобщение, за това, че на 07/08.02.2007 година в гр. Добрич, неизвестно лице противозаконно е отнело лек автомобил марка "Фолксваген Пасат" с ДК№ ТХ 77 22 АХ / цвят бял/. Автомобилът е бил паркиран в района на ул. "Райна Княгиня"
  Издирва се от служители на Първо РПУ - Добрич.
  ОД"Полиция" - гр. Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирваното моторно превозно средство да се обадят в най - близкото РПУ, Първо РПУ - Добрич или на дежурните служители в ОД"Полиция"
                    
                    През изминалото  денонощие на територията обслужвана от ОД "Полиция" гр. Добрич е регистрирано 3 пътно-транспортни произшествия, при които няма пострадали граждани. Нанесени са материални щети по автомобилите.
  
  За времето от 22.30 часа на 08.02.2007 година до 01.35 часа на 09.02.2007 година в гр. Каварна и гр. Добрич, от служители на РПУ - Каварна и Първо РПУ - Добрич, са установени двама водачи на леки автомобили от гр. Балчик и гр. Добрич, на 31 и 21 година, употребили алкохол над 1.2 промила на хиляда. Техническите средства с които са изпробвани двете лица са отчели съответно 2.66 и 1.97 промила на хиляда.
  Деянието на двамата водачи е престъпление по чл.343"Б", ал.1 от НК.Двете лица са задържани за срок от 24 часа в РПУ.

                    Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич  са участвали в гасенето на 2  пожара на териториите на община Балчик и община Ген. Тошево. В резултат на пожарите няма нанесени материални загуби. 
 
  

 

09.02.2007 г                                                    ОД"ПОЛИЦИЯ"- ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОДП - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди