изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:56 EEST
Пети час продължава блокадата на кръстовището на Орлов мост    
НовиниСофия. Таксиметрови шофьори от фирмата “ОК Супертранс” отричат да им е забранено да използват паник бутоните в колите си, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Шофьорите обясниха, че бутоните се ползват при извънредни ситуации; друг бил въпросът може ли шофьорът да натисне бутона, ако бъде нападнат в гръб. Паник бутонът се намира от лявата страна под волана. След натискането му чрез него се изпраща информация до диспечерския пункт за възникнал проблем. Тази информация се препраща до всички коли на компанията и чрез джипиес система се проследява местоположението на таксиметровия шофьор в беда. Не всички таксиметрови компании обаче имат джипиес системи.
Вече пет часа движението на кръстовището на Орлов мост остава блокирано. Няма живи вериги от хора, по средата на платното са разположени двадесетина таксиметрови автомобила, и никой дори не се опитва да премине оттам. Пропускат се само линейки. Колите на градския транспорт обръщат на Орлов мост и се връщат в посока “Младост”.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Пети час продължава блокадата на кръстовището на Орлов мост | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди