изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:16 EEST
Учредяват партия "Свобода"    
ПолитикаПартия "Свобода"ще бъде учредена на конгрес в сградата на Научно-техническите съюз на ул. "Раковска" 108, съобщава БТА.

Поканени са представители на австрийската партия на свободата, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, председателят на Движение "Гергьовден" Любен Дилов, лидерът на Сдружение "Европейски демократичен път" Димитър Абаджиев, лидерите на ГЕРБ.

Председател на Сдружение Група за натиск „Свобода" е бившият депутат от Атака Павел Чернев. Припомняме, че той създаде неправителствената организация през ноември миналата година.

По думите на Чернев с учредяването на партията ще бъдат приети и нейните 12 принципа, сред които е и категорично противопоставяне на разширяването на Европейския съюз в страни, чиято територия е извън Стария континент, уточняват от Дарик радио.

Бившият депутат от „Атака" пояснил, че сред амбициите на „Свобода" е участие в изборите за евродепутати и в местния вот през есента.

http://news.ibox.bg/

 


Сходни връзки

Учредяват партия "Свобода" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди