изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:51 EET
Тройно са поевтинели електронните подписи, заяви министър Николай Василев    
НовиниКаварна. Цената на електронните подписи е намаляла тройно в резултат на увеличения брой на доставчиците им от 2 на 4 само за една година.

Това каза при посещението си в Каварна министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, предаде радио “Фокус”-Варна. Той уточни още, че за едногодишния период броят на документите, парафирани с електронен подпис, се е увеличил 20 пъти. Очакванията му са тази година броят на електронните документи да нарасне трикратно, а след още няколко години различните видове е-правителство да добие масовост.
Йорданка КАЛЧЕВА

Около 1000 нарушения е открил инспекторатът към държавната администрация
10 февруари 2007 | 18:05 | Агенция "Фокус"
Каварна. Около 1000 нарушения са констатирани през изминалата година при направените над 22 проверки от новосъздадения инспекторат към държавната администрация. Това съобщи при посещението си в Каварна министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, предаде радио “Фокус”- Варна. Той уточни, че е имало три случая на отказ за изпълнение на предписанията на инспектората. В крайна сметка обаче са изпълнени всички изисквания на проверяващите. “Ако бях загубил тази битка, сигурно щях да поискам да се закрие инспекторатът”, коментира министър Василев.
Йорданка КАЛЧЕВА

 


Сходни връзки

Тройно са поевтинели електронните подписи, заяви министър Николай Василев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди