изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ



ОВЕН - Ще получите много добри предложения и възможности. При реализиране на финансова операция е добре да съгласувате действията и усилията си с тези на партньорите ви.

ТЕЛЕЦ - Самостоятелните изяви в днешния ден ще се толерират. Духовните търсения ще помогнат на много хора да прозрат в собствените си перспективи, но само, ако работят върху себе си.

БЛИЗНАЦИ - С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме в променящата се обстановка.

РАК - Днес се въоръжете с търпение да чуете незаслужено обидни думи и коментари по ваш адрес. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.

ЛЪВ - Част от въпросите, върху които ще работите днес ще ви затруднят, но ще ги приключите, въпреки всичко. С помощта на близък колега ще откриете факти, които не сте забелязвали досега.

ДЕВА - Ще спечелите доверието на началниците си, отлично се забелязва усърдието, с което се отдавате на работата си. Продължавайте по същия начин и може да ви повишат скоро.

ВЕЗНИ - Обстоятелствата ще ви държат активни и в готовност за действия. Въпреки напрежението ще съумеете да запазите добро настроение и ще се стараете, доколкото имате сили.

СКОРПИОН - Може да ви се наложи да изчакате малко развитие на обстоятелствата, които сте предвидили, но със сигурност ще спазите необходимите срокове и уговорки.

СТРЕЛЕЦ - С умението си да се концентрирате и мислите ще стигнете бързо до очакваната развръзка на проблема си. Известие от близки хора ще ви зарадва и подтикне към конкретна работа.

КОЗИРОГ - Проверявайте информацията, с която работите, за да не попаднете в кръга на чужди интереси, противоречащи на вашите. Бъдете много внимателни, когато говорите.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще започне без излишни изненади и стресови ситуации. Със сигурност ще се потрудите повече, но определено ще си заслужава. Необвързаните ще имат среща вечерта.

РИБИ - Навлизат новости на работното място и в живота ви въобще, ако ги усвоите по-бързо, ще получите повече възможности за развитие. В никакъв случай няма да съжалявате за труда си.

КОИ СА НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ В ХАРАКТЕРА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Кое докарва до нервен срив и истерия зодиите

Как целуват мъжете от 12-те зодии

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди