изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:45 EEST
КЛУБ "КАЛИНКА ВЪЛЧЕВА" ГОСТУВА В ТВ "СКАТ"    
ОбществоПевческата група за народен фолклор при пенсионерски клуб "Калинка Вълчева" в Добрич в събота е гостувала в предаването "От българско по българско" по телевизия "Скат". Заедно с тях е била и патронът на клуба - прекрасната добруджанска певица Калинка Вълчева.

Това разказа Дора Белчева, която членува в клуба. По думите й, жените от групата са били приети много топло и сърдечно от водещата на предаването Галя Асенова и нейния екип. Предаването е било на тема "Успя ли Добруджа да събуди България?". Изпълнителките получили много поздравления от хора от цялата страна, които се обадили по телефона. Подготовката на групата преди гостуването в ТВ "Скат" е била много усилена - те репетирали два пъти в седмицата под ръководството на Радка Стратиева. Под звуците на кръшна ръченица, по добруджански обичай, са били поднесени подаръците, подготвени от жените с много любов. Председателката Е. Дончева изказала сърдечна благодарност на спонсорите, на кмета на Добрич Детелина Николова и на Калинка Вълчева, която е помогнала много за осъществяването на този концерт. Предаването завършило с изпълнението на К. Вълчева, която прочела стихотворение за Добруджа от Марин Драгнев - председател на областното ръководство на пенсионерските клубове.
 


Сходни връзки

КЛУБ "КАЛИНКА ВЪЛЧЕВА" ГОСТУВА В ТВ "СКАТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди