изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:40 EEST
Втори убиец на шофьора? Пейков не се предал сам    
Новини
Анонимен младеж, показан само в гръб, заяви, пред Нова телевизия, че недалеч от колата, в която бе убит таксиметровия шофьор Емил Емилов в петък през нощта, е видял да бягат двама младежи.


Анонимният, който твърди, че е очевидец на събитието заяви, че е чул удар и след това две момчета как бягат на 10-15 метра от колата, предаде БГНЕС. Те тичаха в различни посоки, единият се скри в блоковете наблизо, а другият към 5-ти микрорайон на ж.к. "Люлин". Той не можа да каже дали тези, които е видял приличат на задържания Георги Пейков, чиято снимка бе показана. Очевидецът твърди, че бил със свой приятел, но досега не е бил разпитван от полицията. На въпрос защо го разказва, той отговори: "И аз не знам, по принцип мисля, че помагам". Говорителката на Софийска градска прокуратура Стилияна Кожухарова категорично заяви, че няма данни в колата да е имало втори човек и че предполагаемият убиец Георги Пейков не се е предал сам на полицията. Версията, че Пейков е убиецът на шофьора потвърди и адвокатът му, предавайки разказа на подзащитния си. (Вижте линка)
 


Сходни връзки

Втори убиец на шофьора? Пейков не се предал сам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди