изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:13 EEST
Протестният митинг пред храма "Свети Александър Невски" продължава    
ОбществоСофия. На площада пред храм-паметника "Свети Александър Невски" участниците в националния протестен митинг бяха подкрепени от представители на СДС, БЗНС, ВМРО, както и от лидера на "Гергьовден" Любен Дилов - син, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

В речта си пред хората Любен Дилов призова символично "българските управляващи да бъдат разтривани с ракия", защото ракия със силен градус става освен за пиене и за разтривка. Днешният протест е това - добави още Дилов - син.
От сдружение "Радостта на народа", което също участва активно в днешния протест, призоваха, ако тройната коалиция не удовлетвори исканията за премахване на акциза върху домашно произведената ракия, през месец май на изборите за евродепутати никой да не гласува за представителите на партиите от тройната коалиция.
Яне Янев, главен секретар на партия "Ред, законност и справедливост" каза пред хората, че днес има добър политически знак: ДПС бяха лишени от възможност да предопределят народния вот чрез анадолските гласове. Янев също така подчерта, че това е предупреждение за управляващите. "Това е последният мирен протест", каза Янев. Заедно с тези думи Янев пусна два гълъба - символ на мира - над събралото се множество. Яне Янев каза още, че имало предложение за седемчленна делегация, която да внесе петиция с исканията на протестиращите в Народното събрание.
Отец Иван от Петрич отправи благословия към участващите в днешния протест.
Полина ПАУНОВА
 


Сходни връзки

Протестният митинг пред храма "Свети Александър Невски" продължава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди