изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:21 EEST
ДО 15 АПРИЛ ОЧАКВАТ ИДЕИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО И МЛАДЕЖКАТА ЗАЕТОСТ    
ОбразованиеСветовната банка, в партньорство с Министерството на образованието и науката и българския бизнес, обявиха конкурс, наречен "Борса за идеи 2007".

Целта е стимулиране на младежката заетост и насърчаване на практическата насоченост на образованието, съобщава сайтът на МОН. Конкурсът е отворен за академични институции, училищни настоятелства, сдружения на учители/ученици, гражданското общество, включително НПО, фондации, частни фирми, местни организации и отделни лица. Проектите трябва да представят нетрадиционни и новаторски подходи за справяне с предизвикателствата, свързани с младежката заетост и образование.
Идеите трябва да бъдат осъществими в рамките на 12 месеца, както освен приложимост ще се търси и устойчивост, акцент върху резултатите и възможност за мултиплициране. Бюджетът на дейностите не трябва да надхвърля 20 000 долара.
Кандидатстването ще става чрез специален формуляр, който трябва да бъде попълнен и изпратен най-късно до 15 април. Той, както и подробните условия за кандидатстване, може да се намерят на интернет-страницата на Световна банка в България - www.worldbank.bg.
 


Сходни връзки

ДО 15 АПРИЛ ОЧАКВАТ ИДЕИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО И МЛАДЕЖКАТА ЗАЕТОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди