изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:52 EEST
Две 14-годишни момичета от Сливен са в неизвестност от 14 февруари    
Ред и сигурностСливен. Две 14-годишни момичета от Сливен са в неизвестност от 14 февруари, съобщиха за радио "Фокус"- Сливен от Детска педагогическа стая.

  • Димитринка Наскова Николова и Магдалена Надкова Димитрова са ученички в шести клас на СОУ „Мина Пашов” в Сливен. Двете момичета са видяни последно на 14 февруари от свои съученици в интернет клуба на ДТ „Стефан Киров”. Сигналът за изчезването е подаден от родителите им. Детска педагогическа стая и полицията провеждат издирвателни мероприятия. Димитринка Наскова Николова е облечена със зелена блуза, черно шушляково яке с бели кантове, сини дънки и черни ботуши, а Магдалена Надкова Димитрова е с кафява блуза, черно шушляково яке, дънки и сини гуменки на бели ивици. Полицията призовава гражданите, които имат информация за изчезналите деца, да се обадят в най-близокото поделение на МВР, анонимността им е гарантирана.
    Яна ЗАФИРОВА

    Четете www.focus-radio.net.
 


Сходни връзки

Две 14-годишни момичета от Сливен са в неизвестност от 14 февруари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди