изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:39 EEST
Конгресът на НДСВ ще се проведе на 3 юни    
ПолитикаСофия. Конгресът на НДСВ ще се проведе на 3 юни тази година. Това заяви говорителят на жълтата партия Станимир Илчев след заседанието на Националния съвет на НДСВ,

Станимир Илчев след заседанието на Националния съвет на НДСВ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Дневният ред на Конгреса включва промяна на името на партията, избор на ново ръководство, промяна в програмата и устава на НДСВ, както и отчетен доклад за дейността на партия през изтеклата година.
Зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев обясни, че причините за изместване на Конгреса през юни, вместо през април, както се очакваше са както политически, така и технически. Една от основните причини е с оглед на предстоящите избори за евродепутати, които ще проведат през април или май. “Не трябва да разконцентрираме актива си за подготовката за изборите с подготовка за Конгреса”, подчерта Велчев. По думите му провеждането на форума непосресредствено след изборите ще даде възможност на делегатите да оценят на базата на обективирани данни обществените нагласи към партията. Според Велчев така ще могат да бъдат направени по-точни изводи и да се вземат необходимите мерки за преодоляване на неготивно отношение в случай, че такова е налице.
Зам. -председателят на НДСВ Соломон Паси пък обясни, че една от най-съществените причини за изместване датата на Конгреса е свързана с промяна името на партията. “Неподходящо е да променим името точно преди изборите, тъй като се изисква време за приемане на едно ново име”, подчерта Паси. По думите му имало и доста технически мерки във връзка с регистрацията на едно ново име.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Конгресът на НДСВ ще се проведе на 3 юни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди