изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ



ОВЕН - Чудесно начало на работния ден. До вас достигат положителни отзиви за трудовите ви постижения. Не разчитайте на случаен късмет, а на собствените си действия.

ТЕЛЕЦ - Трудовата ви активност е висока, но истина е, че товарят повече този, който може да носи. Дистанцирайте се от човек, който се занимава с интриги и клюки.

ЛЪВ - С желание и активно се заемате с професионалната си дейност. Усещате прилив на творческа енергия и имате сили да се справите самостоятелно с всичките си задачи.

БЛИЗНАЦИ - Благодарение на авторитета си и с помощ на приятел днес отваряте заключена врата. Постигате резултат там, където получавахте отказ или отлагане.

РАК - Обърнете внимание на съновидението си от последната нощ. В първите часове на днешния ден са засилени паранормалните ви способности. Не отказвайте помощ.

ДЕВА - Отношението ви към работата днес е повече от позитивно. Много добре работите с чужди инвестиции и пари и помагате на други да увеличат доста своите капитали.

ВЕЗНИ - По стечение на обстоятелствата професионалните ви задължения налагат да общувате с високопоставени лица. Денят ви може да завърши с любовно преживяване.

СКОРПИОН - Денят е подходящ за пътувания, отнасящи се до вашата работа. Доверете се на родител, който споделя с вас, предчувствия, свързани с личните ви проблеми.

СТРЕЛЕЦ - Горите от желание да разкажете на колегите интересните си преживявания. За да увеличите ефекта, не е изключено да ги украсите с излишни измислици.

КОЗИРОГ - Продължавате да мислите за неприятната случка, станала вечерта и ви е трудно да се настроите на работна вълна. Вечерта ви очаква да разговаряте с близък.

ВОДОЛЕЙ - Преценките ви за събитията са много точни и задълбочени. В бизнеса се ориентирате правилно и бихте могли да приемете съвет само от друг Водолей.

РИБИ - Вътрешното ви напрежение затруднява работата. Не са изключени неочаквани интриги. Днес си припомняте стари случки с мистичен характер и търсите слушатели.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди