изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:28 EEST
В БРЮКСЕЛ ДЕГУСТИРАХА БЪЛГАРСКИ ВИНО, СИРЕНЕ И ДЕЛИКАТЕСИ    
НовиниИ Комитетът на регионите прие декларация в подкрепа на българските медицински сестри. "Стандарт" благодари на кметството

Кметът на Добрич Детелина Николова взе участие в 68-ата пленарна сесия на Комитета на регионите в Брюксел. "Това бе първата сесия, на която румънската и българска делегации се явиха като пълноправни членове на Евросъюза. Бяхме много топло приети и имахме среща с Бюрото на Комитета на регионите и лично с президента Мишел дел Бар. От наша страна ние се представихме заедно с румънските колеги с един общ щанд, на който презентирахме отделните региони и общини от страните си. Нашата делегация на щанда се представи освен с информация и с дегустация на червено българско вино, сирене, кашкавал и деликатеси, произведени от български фирми" - разказа Д. Николова.
Председателят на НСОРБ д-р Красимир Мирев е бил приет за вицепрезидент на оперативното бюро на Комитета на регионите, а за негов заместник - председателят на столичния Общински съвет Владимир Кисьов. Д. Николова е избрана за заместник на Вл. Кисьов.
В рамките на проведената сесия е била приета декларация в подкрепа свободата и живота на осъдените в Либия пет български медицински сестри и палестинския лекар, съобщи още Николова, като добави, че М. дел Бар е бил по време на заседанията с българския трибагреник и логото "Не сте сами".
На традиционната оперативка в кметството добричкият градоначалник запозна кметския екип и присъстващите журналисти с благодарствено писмо, получено от главния редактор на "Стандарт" Славка Бозукова за подкрепата в подетата от трите национални медии "Стандарт", bTV и "Дарик радио" национална кампания с мотото "Не сте сами".
 


Сходни връзки

В БРЮКСЕЛ ДЕГУСТИРАХА БЪЛГАРСКИ ВИНО, СИРЕНЕ И ДЕЛИКАТЕСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди