изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:58 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 1 ХЛЯБ = 320 ЛЕВА?!    
ЛюбопитноСъс сто лева скача от днес цената на хляб "Стара Загора" и във фирмените магазини на хлебозавода той вече ще се предлага за 320 лева.

Според началничката на отдел "Маркетинг" Дияна Димитрова, причината за поредното поскъпване на насъщния е увеличението на брашното от каварненската мелница "Камел", което от вчера в хлебозавода са закупували по 244 лева за килограм. Освен новата производствена цена от 290 лева за 700 грама бял хляб, от днес хлебозаводът въвежда и по-висока производствена цена за хляб "Добруджа".

УЧИЛИЩАТА "ГРОХВАТ" ЕДНО СЛЕД ДРУГО
Две училища последваха СОУ "П. Р. Славейков" вчера и затвориха поради грипни епидемии - ОУ "Христо Ботев" и ОУ "Христо Смирненски". Поради липса на горива, не работят и СОУ "Климент Охридски", спортното училище и СОУ "Дора Габе". За едните срокът на принудителната ваканция ще зависи от снемането на карантината от страна на ХЕИ, за другите - от доставките на горива в общината.

НДТ - 20 февруари 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 1 ХЛЯБ = 320 ЛЕВА?! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди