изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:36 EEST
ДВАМА МЛАДЕЖИ НАПАДНАХА И ОГРАБИХА ТРИМА В ПАРКА    
Ред и сигурностЖертва на двама грабители са станали трима добричлии в градския парк "Свети Георги" в Добрич, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Инцидентът станал около 4.30 часа на 18 февруари. Нападателите, след като повалили на земята с поредица от удари тримата потърпевши, им отнели четири мобилни телефона, златен накит и парична сума от около 25 лева. След това напуснали района на местопроизшествието и се укрили.
След получаване на сигнала за грабежа в Първо РПУ в Добрич незабавно е създадена организация за неговото разкриване. В резултат на енергичните оперативно-издирвателни мероприятияq около 10 часа на същата дата служителите на полицията задържали в заведение в централната част Добрич 18-годишния Д. Д. и К. П. на 21 години, които са заподозрени в извършването на престъплението. Ограбените вещи са открити, иззети и ще бъдат върнати на собствениците.
Активната работа на полицията по изясняването на случая продължава. Един от битите е със съмнение за комоцио и е настанен за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Образувано е досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

ДВАМА МЛАДЕЖИ НАПАДНАХА И ОГРАБИХА ТРИМА В ПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди