изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:40 EET
НОВА РЕЗЕРВАЦИОННА ПРОГРАМА В КК “АЛБЕНА”    
Туризъм

КК “Албена” в момента въвежда една от най-модерните резервационни системи. Програмата “Micros - Fidelio” “Орera” - версия 4,0,3 е лидер в софтуеърните продукти за хотели и ресторанти, социално менажиране в т.н. пропърти мениджмънт.



Майкрос Фиделио не е само резервационна програма

Тя е управляваща система на цели комплекси и обекти. Освен че, прави резервация, тя управлява всички стаи, рецепции, допълнителни периферни системи, като телефонни централи, ресторантска система, складове, изобщо всичко необходимо в една такава система. Като най-новия така да се каже подмодул на тази система това е т.нар. вакейшън модул, който управлява и апартаменти, много нашумяли напоследък в България, т.е. сгради, които се състоят от апартаменти, които се продават на различни собственици, но след това се менажират като хотели.

40% от хотелите в света са нейни партньори

В световен мащаб покрива повече от 40% от хотелите и най-вече големите вериги хотели по света Хилтън, Шератон, Радисън, Кемпински, Star woods, Rezidoor, Mariot, Holiday. Те са корпоративни клиенти на Майкрос Фиделио.

«Албена» АД е новия корпоративен клиент на Майкрос Фиделио със своите общо 60 хотела.

Програмата спомага за качествено обслужване на клиентите, лесен мениджмънт и респективно увеличава качеството на предлагането на продукта. С програмата се улеснява максимално комуникацията между всички отдели. Независимо в кой хотел, в Приморско или в Албена се случи някакво събитие на настаняване или някаква продажба на някакъв продукт, то това моментално рефлектира в централния офис и се вижда и от другите хотели.

Управлението е достъпно от всяка точка на света. През интернет всеки собственик също може да контролира резервационното обслужване на хотелската си база.  

Албена вече е включена към големите дистрибуционни мрежи и портали на Интернет

Етап на въвеждане

В момента се извършва инсталацията на програмата и обучение на екипа на Албена, който ще работи с нея. Краен срок на пускане- 15 май 2007 г. Във всички хотели. Първия е х-л “Добруджа” на 3 март.

Въвежда се и конферентен модул. Той ще управлява различните семинарни, конферентни и други събития в комплекса, а също и заетостта на конферентните зали и графика на тяхната заетост

Какво предстои ?

През сезон 2008 предстои включването на последната част от интегрираната система – ресторантската. Тя управлява не само сервитьорския процес в един ресторант, маркиране и отпечатване на сметка, а най-вече управлява складовете, складовите наличности и най-вече начисленията и приходите. И тъй като е интегрирана с хотелската част на системата, те веднага се начисляват и отразяват в основния модул. А това води и до повишаване на приходите.

 


Сходни връзки

НОВА РЕЗЕРВАЦИОННА ПРОГРАМА В КК “АЛБЕНА” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВА РЕЗЕРВАЦИОННА ПРОГРАМА В КК “АЛБЕНА”
Автор: Anonymous да 2007-02-20 @ 17:27 EET

Q GI PITAJTE OBU4IHA LI SI PERSONALA?

 

НОВА РЕЗЕРВАЦИОННА ПРОГРАМА В КК “АЛБЕНА”
Автор: Anonymous да 2007-02-20 @ 17:29 EET

:)))

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди