изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:30 EEST
НАРКОМАН ПРЕБИ МЛАДА ПРОДАВАЧКА В МАГАЗИН ЗА 20 ЛЕВА    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД ”Полиция”– гр. Добрич са регистрирани 4 престъпления и произшествия. НАРКОМАН ПРЕБИ МЛАДА ПРОДАВАЧКА В МАГАЗИН ЗА 20 ЛЕВА

На 19.02.2007 година около 23,00 часа на улица в района на Младежки дом “Захари Стоянов” – Добрич от полицейски автопатрул на СОТ при ОД”Полиция” – Добрич е открита в безпомощно състояние млада жена. От последвалите незабавни действия от страна на служителите на полицията е установено, че пострадалата жена е продавач в магазин, намиращ се в горепосочения район. Също така е установено, че последната е била внезапно нападната в магазина в който работи от неизвестно лице, което след като и нанесло поредеца от удари с твърд предмет е отнело парична сума от оборота на търговския обект /около 20 лева/. Извършителят веднага е напуснал района на местопроизшествието в неизвестна посока.

Незабавно от служители на Първо РПУ и СОТ при ОД”Полиция” – Добрич е създадена организация за установяването и задържането на извършителя на грабежа. В резултат на осъществените енергични оперативно- издирвателни и заградителни мероприятия, в района на хотел “България” в гр.Добрич, е локализиран и задържан 25-годишен мъж от гр.Добрич със инициали Ж.М., който е заподозрян в извършване на гореописаното престъпно деяние. При последвалите претърсвания на района на местопроизшествието от служителите на реда са открити и иззети веществени доказателства, които посочват съпричастност на заподозряното лице към грабежа.

Активната работа на полицията по изясняването на обстоятелствата около престъпното деяние продължава. Потърпевшата продавачка със фрактури в областта на черепа и пръс на ръката е настанена за лечение в МБАЛ – Добрич. Има данни, че заподозряното лице е наркозависимо. По случая е образувано досъдебно производство по чл.198 от НК.  

През денонощието на територията обслужвана от ОД “Полиция” гр. Добрич са регистрирани 11 пътно–транспортни произшествия, съответно 7 от пътно – транспортните произшествия са станали на територията на гр. Добрич и 4 пътно - транспортни произшествия са регистрирани на територията на община Добричка. При пътните инциденти няма пострадали граждани. Нанесени са материални щети по автомобилите.

Поделенията ОД “ПБЗН”- гр. Добрич са участвали в гасенето на 1 пожар.

БЮЛЕТИН НА ОДП

 


Сходни връзки

НАРКОМАН ПРЕБИ МЛАДА ПРОДАВАЧКА В МАГАЗИН ЗА 20 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди