изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:34 EEST
Готови ли сте за плажа? Бийонсе е готова    
Любопитно Една от най-сексапилните дами на планетата, певицата и актрисата Бийонсе, блесна в ново амплоа. На фотомодел. И то на бански костюми.

Черната пантера позира за корицата на тазгодишното традиционно издание на списание „Спортс илюстейтед“ за бански костюми.

Бийонсе за пръв път се появява в такава роля, като неслучайно за целта си е избрала най-продаваното спортно списание в света. „Спортс илюстрейтед“ е известно именно с красавиците си по бански костюми, като от корицата са греели имена като Тайра Бенкс, Ел Макферсън и Хайди Клум.

Специалната сесия на Бийонсе е наречена „Момичето мечта, както никога не сте я виждали досега“.

„Момичета мечта“ се казва новия филм на Бийонсе, който предизвика истински фурор сред фенове и филмовите критици. Лентата се бори за Оскар, като за съжаление Бийонсе е изключена от номинациите за главна роля, но всички признават таланта й.

Именно заради „Момичета мечта“ Бийонсе отслабна над 10 килограма и влезе в супер форма, без обаче да губи женствените си форми.

Банските костюми, които певицата представя, са с марката „Dereon“ - личния моден лейбъл, създаден от Бийонсе и майка й Тина Ноулс.

Заради бившата звезда от Дестинис чайлд, целият брой с банските на 2007 г. е посветен на комбинацията от плажна мода и музика.

В броя в страстни фотосесии позират музиканти като рапъра Канйе Уест, рокерите от Аеросмит и момчетата от Panic! At The Disco. Естествено страстното във фотосесиите не са мъжагите, а тяхната компания в лицето на супер модели като Ана Вялицина и Бар Рафаели.

Вижте Бийонсе в цялата й плажна съблазън
 


Сходни връзки

Готови ли сте за плажа? Бийонсе е готова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди