изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:05 EET
Гръмнаха 3 пъти Марто Къдравия, човек до Г.Илиев    
Ред и сигурност35-годишният Мартин Ангелов Влайков, известен с прякора Марто Къдравия, бе прострелян в центъра на София във вторник вечерта към 20.30 часа. Инцидентът е станал в градинката пред Народния театър, където мъжът разхождал кучето си.

Според показанията на очевидец двама мъже се разправяли, след което единият от тях извадил газов пистолет и прострелял в главата, корема и крака другия мъж. Свидетели твърдят, че това е станало в градинката пред Народния театър. След това простреляният е успял да се добере до ъгъла на БНБ, предаде БГНЕС. От Националния медицински координационен център потвърдиха, че Влайков е приет във Военномедицинска академия с три огнестрелни рани в много тежко състояние. По време на инцидента е бил без документи за самоличност. Вече е намерена една от гилзите от пистолета. Дарик съобщи, че Мартин Влайков е бил съдружник на застреляния преди две години в курорта Слънчев бряг президент на ВАИ „Холдинг” Георги Илиев. Влайков притежава няколко заведения в София и в курортни комплекси близо до Варна. Той официално няма криминални регистрации в полицията. Справка в Информационната система Сиела показа, че Влайков е сред основателите на инпресарска агенция Екс Граунд ООД заедно с ВАИ Холдинг, сега агенцията е собственост на вдовицата на боса на ВИС 2 Мая Илиева. Влайков има участие още във фирмите София Мюзик Ентерпрайсис ООД, ВВМ-1 ООД, АЦ Консулт ООД, Сибилд БГ ООД, собственик е и на други три фирми. БНР съобщи, че дели дружество с хазартния бос Васил Божков.
 


Сходни връзки

Гръмнаха 3 пъти Марто Къдравия, човек до Г.Илиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди