изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:25 EEST
ОбС ДОБРИЧ СЕЗИРА ДКВЕР ЗА РАБОТАТА НА "ЕОН БЪЛГАРИЯ"    
ОбществоВчера общинските съветници на Добрич приеха единодушно възражение, което ще бъде изпратено до Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКВЕР/. Възражението е подкрепено и от общинската администрация, като е от името на гражданите на Добрич - за начина на формиране и калкулиране на сметките за консумираната еленергия - дневна и нощна тарифа. "Възразяваме срещу начина на организацията по плащането на горепосочените сметки от гражданите в определените от ЕОН за тази цел места" - се казва още в документа.

Съветниците искат още да бъдат определени точни дати при засичането и отчитането на еленергията. В приетото възражение до ДКВЕР местният парламент и кметството настояват да бъдат направени необходимите замервания относно качеството на подаваната еленергия на територията на града, за да се види дали тя отговаря на съответните параметри. По време на дискусията в залата се коментира още кметът да поиска среща с ръководството на електроразпределителното дружество и да настоява да бъдат разкрити повече пунктове в града за плащане на еленергия и подаване на жалби от страна на гражданите. Възражението ще бъде предоставено и на ОбС на другите общини на територията на областта, за да могат и те да го подкрепят.
 


Сходни връзки

ОбС ДОБРИЧ СЕЗИРА ДКВЕР ЗА РАБОТАТА НА "ЕОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди