изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:11 EEST
АЛБЕНА - ЧАСТ ОТ СВЕТОВНА РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА    
ТуризъмК "Албена" в момента въвежда една от най-модерните резервационни системи. Програмата "Micros - Fidelio"  "Орera" - версия 4,0,3 е лидер в софтуеърните продукти за хотели и ресторанти, социално менажиране в т.нар. пропърти мениджмънт. Това съобщиха от сектор "Реклама" в курорта. Благодарение на системата Фиделио вече ще може да се управляват всички стаи, рецепции,  допълнителни периферни системи, като телефонни централи, ресторантска система, складове, изобщо - всичко необходимо. Чрез нея може да се управлява и т.нар. вакейшън модул, който управлява и апартаменти, много нашумели напоследък в България, т.е. сгради, които се състоят от апартаменти, които се продават на различни собственици, но след това се менажират като хотели.

40 % от хотелите по цял свят са партньори на Фиделио, като сред тях са вериги като "Хилтън", "Шератон", "Радисън" и други. 
"Албена" АД  е най-новият корпоративен клиент със своите общо 60 хотела. Чрез програмата ще се спомогне за качественото обслужване на клиентите, лесен мениджмънт и респективно - увеличаване качеството на предлагането на продукта. Ще бъде максимално улеснена комуникацията между всички отдели. Независимо в кой хотел, в Приморско или в Албена, се случи някакво събитие на настаняване или някаква продажба на някакъв продукт, то това моментално рефлектира в централния офис и  се вижда и от другите хотели.
Албена вече е включена към големите дистрибуционни мрежи и портали на Интернет. Крайният срок за пускане на програмата е 15 май във всички хотели, а първият, който ще работи с нея, е хотел "Добруджа" - още от 3 март.
През сезон 2008 предстои включването на последната част от интегрираната система - ресторантската. Тя управлява не само сервитьорския процес в един ресторант, маркиране и отпечатване на сметка, а най-вече управлява складовете, складовите наличности и начисленията и приходите. И тъй като е интегрирана с хотелската част на системата, те веднага се начисляват и отразяват в основния модул. А това води и до повишаване на приходите.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА - ЧАСТ ОТ СВЕТОВНА РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди