изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:03 EEST
България участва на туристическото изложение C-B-R в Мюнхен    
Новини

Съгласно утвърдената Програма за национална реклама на България за 2007 г. България участва на международното туристическо изложение C-B-R Caravan - Boot - Reisen (Каравани, лодки, пътувания) в Мюнхен, което ще се проведе в периода 22-26.02.2007 в гр. Мюнхен, Германия.



Международното туристическо изложение C-B-R Мюнхен е най-голямото туристическо изложение за Провинция Бавария. Основните акценти на изложението освен туристическите пътувания са и пътуванията с каравани и плавателни средства. C-B-R е предназначено най-вече за масовата публика.  Като най-голямото изложение за почивки и пътувания в южна Германия, C-B-R предлага през 2007 г. всичко нужно за туризъм на площ от 66 000 кв.м. Атрактивна програма от събития с изложбени сцени предлагат идеи за невероятни преживявания на туристите. Тази година се очакват около 1500 изложители. 

По данни на организаторите през 2006 г. посетителите са били 110 804, a изложителите - 1 433 от 73 страни. Изложбената площ е 70 000 кв.м.  

Тази година България участва на C-B-R - Мюнхен с информационен щанд от 24 кв.м. На щанда, организиран от Държавната агенция по туризъм, се представя и фирма "Интернет Травел Сървис" ООД.

От гледна точка на активния международен туризъм у нас, немският туристически пазар е сред пазарите с най-голямо значение за България: с голям пазарен дял по отношение брой туристи, реализирани нощувки и валутни постъпления. През 2006 г. България е била посетена от 528 321 германски туристи.

С участието си на това изложение продължава представянето на България на немския пазар като целогодишна туристическа дестинация.   

Държавна агенция по туризъм

 


Сходни връзки

България участва на туристическото изложение C-B-R в Мюнхен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди