изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:47 EEST
България участва за първи път на международното туристическо изложение за бизнес-пътувания и конгресен туризъм в Лондон    
Новини

Съгласно утвърдената Програма за национална реклама на България за 2007 г. Държавната агенция по туризъм организира участието на страната ни на международното туристическо изложение International CONFEX, което се провежда в Лондон в периода 20-22 февруари 2007 г. International CONFEX e изложение, специализирано за професионалисти в областта на бизнес-пътуванията и конгресния туризъм, организатори на събития и конференции.



International CONFEX е едно от най-значимите изложения в областта на конгресния туризъм. През 2006 г. то е било посетено от повече от 11 000 професионалисти (в областта на бизнес и инсентив-туризма). Изложението има насоченост към мениджъри на туристически компании, организатори на събития, асоциации и други. Ежегодно участие на изложението взимат националните туристически организации на Гърция, Холандия, Австрия, Унгария, Испания, Франция, Чехия, Словения, Румъния, Полша и др.

България участва за първи път на специализираното изложение CONFEX. Това е добра възможност за промоция на бизнес-пътуванията и конгресния туризъм в България, които се развиват с бързи темпове и имат значителен потенциал. На българския щанд участват Българското бюро за конгресен туризъм и туристическата фирма България Холидейс.

Великобритания е целеви пазар за България с нарастващ потенциал и потребителско търсене на разнообразен туристически продукт. През 2006 г. 420 138 британски туристи са посетили България (което представлява 12.19 % ръст спрямо 2005 г.).  

Държавна агенция по туризъм

 


Сходни връзки

България участва за първи път на международното туристическо изложение за бизнес-пътувания и конгресен туризъм в Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди