изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:57 EEST
С КЛОУН И ГОЛЯМА ТОРТА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРАЗНУВА 18-и РОЖДЕН ДЕН    
ОбразованиеВъв вторник възпитаниците на 18 ЦДГ в Каварна празнуваха рождения ден на детското заведение, научи НДТ от Десислава Якимова - началник отдел "Образование, младежки дейности и спорт" в община Каварна.

Забавачницата се намира в ромския квартал на морския град, като в момента там се обучават и забавляват общо 189 деца в 7 групи. "По повод рождения ден на детското заведение бе организиран голям купон, в който се включиха всички малчугани - от най-малките до децата, които са в подготвителните групи" - добави още Якимова. За настроението на малчуганите се е погрижил клоун и всички са похапнали от огромната торта. Кметът на община Каварна Цонко Цонев подарил на забавачницата ламиниран паркет за една от занималните, а общинският отдел дарил DVD. Миналата година кметството вложи 120 хил. лв. в ремонта на детското заведение. Бяха направени хидроизолация и подмяна на дограмата. Изградена бе и втора детска площадка в двора на градината. Тази година са планирани и заделени още 120 хил. лв. от общинския бюджет за довършване на изолацията на градината.
 


Сходни връзки

С КЛОУН И ГОЛЯМА ТОРТА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРАЗНУВА 18-и РОЖДЕН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди