изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:09 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДОБРЯВА ОБСЛУЖВАНЕТО НА КЛИЕНТИТЕ    
НовиниОт 1 март клиентите на "Е.ОН България" ще могат да ползват всички услуги на едно гише в Центровете за обслужване на клиенти. Това съобщиха от пресслужбата на електроразпределителното дружество. С това нововъведение се съкращава времето за обработване на документацията и заплащане на съответните услуги. Целта е да се улеснят клиентите и допълнително да се повиши ефективността на обслужването.

В тази връзка се въвежда  възможността за подаване на сигнали, жалби и запитвания по факс и електронна поща. На факс 052/667 405 и e-mail COK-service@eon-bulgaria.com клиентите могат да влязат във връзка с компанията, без да се налага да посещават центровете за обслужване на клиенти. От компанията съобщават още, че ще въведат клиентска карта.
От началото на март на всички клиенти на "Е.ОН България" поетапно ще бъде предоставена клиентска карта с персоналния им клиентски номер. Целта на нововъведението е клиентът да може да носи в портфейла си цялата информация, необходима му при заплащането на потребената електроенергия или при използване на услугите в центровете за обслужване на клиенти. Потребителите ще могат да получат своите карти на касите на дружеството и пощенските станции, които обслужват клиентите на компанията.
От средата на март справка за консумираната електроенергия ще може да бъде направена и в Интернет, добавят още от фирмата. Освен на гишетата и на единния телефонен номер, сметката за електроенергия ще може да се проверява и на Интернет-страницата на компанията - www.eon-bulgaria.com.
От началото на март ще бъде въведен и нов начин на плащане. "Е.ОН България" осигурява на своите клиенти възможността за плащане на консумираната електроенергия във всяка една компютърна каса, обслужваща клиентите на дружеството. Така отпада неудобството да се плаща сметката в същото населено място, където е консумирана електроенергията. Освен плащане в брой, клиентите вече имат възможност да извършат своите плащания и чрез банкомат, разплащателна банкова сметка, директен банков превод или Интернет.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДОБРЯВА ОБСЛУЖВАНЕТО НА КЛИЕНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди