изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ



ОВЕН - Няма да имате никакви спънки в службата, дори ще се ползвате с доверието на началството. В личната сфера не задълбочавайте стари конфликти.

ТЕЛЕЦ - Днес се справяте успешно с всичко, особено на работното място. Може да се наложи да помогнете на колега. Разстоянието може да попречи на щастие в любовта.

БЛИЗНАЦИ - Ще имате шанс да се запознаете с интересна личност или да подновите стара връзка. Денят ще ви донесе финансови постъпления и удовлетворение за духа ви.

РАК - По никакъв начин не прекрачвайте закона и не злоупотребявайте сдаване на информация. Поставете акцента върху практическите въпроси и не проявявайте припряност.

ЛЪВ - Някои от вас са на път или ще се готвят за пътуване. Не пренебрегвайте текущите делови задачи, любовта кара мнозина да гледат на света през розови очила.

ДЕВА - Осъществяването на деловите ви планове ще е затруднено от проблеми - здравословни или семейни. В службата не позволявайте на никого да си присвоява ваш успех.

ВЕЗНИ - Без да натоварвате с проблемите си околните, не отхвърляйте от гордост подкрепа, която ще ви помогне. Възможни са битови придобивки и новини от роднини.

СКОРПИОН - Макар да се разбирате с колегите, не споделяйте с тях личните си планове. Домашните конфликт могат да бъдат овладени с мъдрост и по-малко самолюбие.

РИБИ - Днес ще имате успех, ако се занимавате с по-абстрактни проблеми. Бъдете внимателни в любовните си дела - не са изключени тягостни обяснения по ваша вина.

СТРЕЛЕЦ - Периодът е спокоен и по отношение на бизнеса ви, и в личен план, а всяка промяна и разнообразие ще са добре дошли за вас и ще ви носят положителни емоции.

КОЗИРОГ - Днес сте склонни към голям песимизъм, но направете усилие да не се поддавате на тревожни мисли. Интимният ви партньор ще ви помогне да го постигнете.

ВОДОЛЕЙ - Имате чудесни възможности за духовно обогатяване и натрупване на впечатления. Не се бойте да поставите ребром въпрос, ако е свързан с интимния партньор.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.12 секунди