изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:21 EEST
СТУДИЯ "ДОБРУДЖА" ЩЕ УЧАСТВА В НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ЦИОФФ    
КултураФолклорната танцова студия "Добруджа" ще участва в заключителния етап на прегледа на националната секция на ЦИОФФ /Централа за организиране на фолклорни фестивали/, съобщи за НДТ главният художествен ръководител на състава Стоян Господинов.

Прегледът ще се състои на 15 април в Разград и, по предварителна информация, в него ще вземат участие повече от 30 състава от цялата страна. Целта е да се определят представителни ансамбли за България, които ще представят страната ни на сцената на международни фолклорни фестивали. ФТС "Добруджа" ще участва в прегледа с 30-минутна програма. Изискване е да бъдат представени поне танци от поне две етнографски области на страната, като едната да е областта, от която идва съставът.
ФТС "Добруджа" има покана за турне във Франция и Англия през лятото, припомни още Ст. Господинов. То ще продължи близо един месец, а отпътуването е на 17 юли.
 


Сходни връзки

СТУДИЯ "ДОБРУДЖА" ЩЕ УЧАСТВА В НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ЦИОФФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди