изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-09-27 @ 08:14 EEST
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия    
Новини ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия

СДС беше създаден преди повече от 17 години. Едно дълго време за най-новата ни политическа история. Ние бяхме едни от първите в Добрич. Смятахме, че ще пратим на бунището на историята комунистите, тяхната партия, тяхното управление и ужасните им години. Все още смятаме, че там им е мястото. Действителността обаче е друга. В момента ни управляват същите хора, срещу които бе създаден СДС като истинска демократична алтернатива, единствено способна да изведе България към Евроатлантическите структури и ценности. Тази историческа мисия на СДС вече е изпълнена, с което не можем да не се гордеем, но остава горчивината, че други берат плодовете на нашата борба и стремежи, а СДС все повече се капсулира и маргинализира в обществено-политическия живот на страната. Защо се стигна до тук?

В годините демократичността в СДС отстъпи място на кариеризъм, клиентилизъм, дори на известна болшевизация. Появиха се хора като, например, случайно попадналия в партията главен секретар Илия Лазаров, които не направиха нищо, за да върнат СДС на хората.

Картината не е по-добра и в местните структури, в частност в Добрич. Погледнете какви хора с апаратни игри, демагогия и манипулации, в синхрон с главния секретар на СДС Илия Лазаров и не без благословията на централното ръководство, са начело в Добрич. Румен Чамурлийски, Александър Алексиев, Милен Куманов и малобройната им кохорта от послушковци, подмазвачи и кариеристи, бленуват да се завърнат времената, когато можеха да извличат всякакви облаги от властта. Всичко това, за съжаление, не провокира активна партийна позиция на националното ръководство за скъсване с подобни практики.

Повече не можем да бъдем свидетели и да участваме в това, не можем да сме в организация, която господата Чамурлийски, Алексиев и компания въвлякоха в противоречия, вътрешни борби, политическо следене, страх. Такива хора не могат да родят нищо градивно. Ще стават все по-виртуозни в апаратното оцеляване, в безпринципни коалирания и компромиси, докато за тях ще гласуват все по-малко хора. Така ще осигурят бавно и мъчително угасване на организацията в Добрич, която оцеля след толкова отцепвания и отлюспвания.

Затова ние, общинските съветници и членове на СДС, както и председателят на Общински съвет – гр. Добрич, заявяваме, че напускаме СДС! Правим го с огромна болка и мъка в душите си, защото на СДС сме посветили всичките тези години от живота си. Но не намираме друг начин да бием тревога за това, че любимото ни СДС отлита в небитието. В сърцата си вечно ще носим синята идея.

Дано бъдем чути и разбрани!

Подписали декларацията:

Общински съветници: Мирослав Попов - председател на Общинския съвет на гр. Добрич, Ивелин Пейчев, Геновева Димитрова, Нигохос Хубесерян, Милена Иванова

Александра Константинова – бивш общ. съветник от СДС

Мариана Драганчева - 2 мандата зам.-председсател на общинското ръководство на СДС – Добрич, и член на Областния съвет

Галина Тузларова – бивш зам.-председател на Общинско ръководство на СДС – Добрич

Георги Николов – бивш зам.-председател на Общинско ръководство на СДС – Добрич

Никола Богданов – почетен гражданин на гр. Добрич

Ганка Тотева – член на МК.

 


Сходни връзки

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия | 13 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-22 @ 21:10 EET
Добре дошли в реалния свят!Трябваше още след областната конференция да напуснете сякаш не познавате Румен.
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 11:03 EET

Колкото и мъчно да ви е СДС отива в небитието.Мишките оостанаха да управляват.Само вземете резултата от миналогодишните парламентарни избори в Добрич на които СДС в областта беше с едни от най слабите резултати.Шеф на щаба беше Р.Чамурлийски малко остана и Новото време щеше да ги задмине ако Д.Пеловска беше се включила в кампанията навреме.

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 12:47 EET

Общинските съветници-Мирослав Попов,Ивелин Пейчев и Милена Иванова да напуснат Общинския съвет и без  това само се напиват всяка вечер по кръчмите в града. Целият град ги говори ,че са станали алкохолици.    

 В Общинския съвет  Мирослав Попов и Ивелин Пейчев отддавна са се превърнали във водещи фигури при замени на общински имоти с частни и в ликвидирането на общинска съсобственост с частни лица. Тези действия отдавна са квалифицирани като класика в корупционните схеми.    

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 13:32 EET
Ивелин Пейчев е пълен нещастник, нищо не направил в живота си и намерил единствено в СДС начин да се прехранва - кражби и далавери в Общинския съвет. Аз като добричлия се срамувам от този пълен тъпак. Само вижте кого избра за кум - екс депутата Бешков, друг виден боклук.
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 15:08 EET

Името на лицето Кольо Богданов ме изпълва с погнуса

този тарикат мазен цял живот е смукал от общината пари с

некадърните си творения. Той и цялото му семейство са крадци и мошеници.

Как е възможно подобен човек да членува в "Демократична организация"

след като по времето на комунистическия режим винаги се е мазнил на

тогавашните видни другари.

В колко вили на "партийни другари" има негови "гениални" пана и мозайки платени с

пари на общината или с държавни пари.  

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 16:20 EET

Малко коментари - материал за размисъл :)

<<Погледнете какви хора с апаратни игри, демагогия и манипулации, в синхрон с главния секретар на СДС Илия Лазаров и не без благословията на централното ръководство, са начело в Добрич. Румен Чамурлийски, Александър Алексиев, Милен Куманов и малобройната им кохорта от послушковци, подмазвачи и кариеристи, бленуват да се завърнат времената, когато можеха да извличат всякакви облаги от властта.>>

Нека видим кои от посочените лица или от посочените "послушковци" са на държавна или общинска ръководна робата, т.е. колко от тях вземат пари от държавния или общинския бюджет? А как стои въпроса с подаващите настоящата декларация? Дали ще видим Румен Чамурлийски в следващия общински парламент, или в него ще видим отново посочените лица но в друга партия???

<<Повече не можем да бъдем свидетели и да участваме в това, не можем да сме в организация, която господата Чамурлийски, Алексиев и компания въвлякоха в противоречия, вътрешни борби, политическо следене, страх. Такива хора не могат да родят нищо градивно.>>

Къде е проблема? В това, че съществува устав, който трябва да се спазва? Или в това, че трябва да се работи с хората? Какво направиха Мирослав Попов и сие за привличане на съмишленици за общинското събрание? Или всички трябва да им се възхищават и да им пляскат защото те по принцип са си най-добрите?

<<Повече не можем да бъдем свидетели и да участваме в това, не можем да сме в организация, която господата Чамурлийски, Алексиев и компания въвлякоха в противоречия, вътрешни борби, политическо следене, страх.>>

Ами тогава напуснете и Общинския съвет. Или ще предпочетете да си вземате паричките? А какво ще каже г-н Мирослав Попов който дължи над 500 (петстотин) лева членски внос? Ние редовите седесари гласувахме на за вас госпожи и господа а за СДС!!! Ако имате поне малко останала доблест напуснете и Общинския съвет. Иначе всекиму е ясно - искате да вземате парите, които получавате следствие на листата на СДС, но не искате нищо да давате!!!! Това май ни звучи до болка познато....

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 16:21 EET

Това момченце Ивелин Пейчев през 80-те годинини като сервитьор в Албена го хванаха да краде , а той натопи колегите си сервитьори. Всички ги осъдиха по на 3-5 години затвор ефективно ,само той се размина с 3 години условна присъда.Той беше доносник на милицията. Как въобще може да бъде съветник.

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 16:46 EET
Сега разбирам ,че Ивелин Пейчев бил съветник.Това обяснява защо М.Попов така яростно защитава сестра си д-р Меглена Попова за приватизацията на Стоматологията заедно с Ив.Пейчев нали той е зъботехник.
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-23 @ 22:15 EET
Тази Марияна Драганчева била Марияна Чунчукова бившата жена на Георги Чунчуков , която сега е жена на същия този общински съветник-далавераджия Ивелин Пийчев.Тя работата е ясна защо и тя напуска.Те в СДС  трябва да се радват ,че такива като тях интересчии напускат партията.Преди 1 година Председателят на Общинския съвет Мирослав Попов и новия и мъж съветника Ивелин Пейчев приятели по чашка я уредиха да купи на безценица   общински апартамент в центъра на Добрич / бул.Добруджа /.Между другото това и е второто общинско жилище / на жълтите плочи до църквата св. "Георги" / което същата тази Марияна Чунчукова купува само ,че тогава общински съветник / 1994г. / беше бившия и мъж   Г. Чунчуков ,а председател на Общинския съвет тогава беше кръсника и Коста Коларов. Признахте ли я тази царица на далаверата.   
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-26 @ 11:19 EET

Добре е да се осведомите, преди да манипулирате читателите във форума. Жилището, което е закупено е играно на ЯВЕН търг, ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕН в медиите. Същото важи и за другото жилище, което визирате.

И ако сте прав(а), защо сте анонимни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-26 @ 23:29 EET
Za6to ste s tolkova kasa pamet be xora Zabravihte li koi pribvatizira zavoda za filtri v Ov4arovo i izlaga xorata, Koi si varna nezakonno kra4mata 4amyrliiski ,koi privatizira kinata v oblasta i gi prodade za jalti stotinki, koi precaka sadryjnicite si ,koi vze na concesia nai golemia plaj v Kranevo,koi zapali avtomobila na Kinefikacia koi dalji pari na polovinia grad, kogo sadi komisiata za sled privatizacionen kontrol ? Sigyren sam 4e  ve4e se dosetixte   Rymen pap4ivia ,kalnia ,CHAMYRLIISKY. DAITE MY VLAST   I   OTNOVO   6TE  VI   IAXNE.  PAZETE SE OT NEGO  OPASNOOOO!!!!!!!!!!!!
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-27 @ 15:45 EET
lkhjlih;lk;kh;jklh;lkhl;kjlk'k;l[
ДЕКЛАРАЦИЯ от общинските съветници и членове на СДС – гр. Добрич, напускащи синята партия
Автор: Anonymous да 2007-02-28 @ 12:35 EET

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, браво бе! Дойдохте на себе си!

Най-после разбрахте с какви боклуци имате работа! Нали затова напуснахме и ние СДС! Но тогава не ни повярвахте!

Отдавна трябваше да напуснете този зверилник! А кой беше този Куманов-оня, когото хванаха с белязани парички в общината?! "Добър екип" си беше сформирал тогавашния кмет-Йосиф Маринов, няма що! Ама как не, нали съветник му беше пак този изрод-Чамурлийски! Затова стигна до тук! Е-ееееей, успяхте ли да изчистите компютъра на СДС-то от порно сайтовете из които Руменчо сърфираше... Да ви помогна, ако не се справяте! Доста бели ви донесе това изчадие... Ами този Алексиев? Не се ли страхува неговия покровител, че ще му цъфне слугинажкото досие...

Момчета, здравата го е закъсало СДС-то, щом го управляват такива! Ама то какво ли има да се управлява: 5-6 души, какво му е да ги баламосваш, а приятелчето ви Румен това владее безупречно!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди