изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:46 EEST
АЛБЕНА ЗАПОЧВА НОВИЯ СЕЗОН НА 5 МАРТ    
ТуризъмПръв ще отвори врати хотел "Добруджа". В началото на април ще заработят и хотелите "Боряна", "Гергана", "Албена бийч", "Ралица супериор", "Орлов", "Лагуна гардън", "Лагуна бийч" и "Лагуна маре"

Албена започва новият сезон с глезотии за дамите. Първият хотел, който ще отвори врати още на 5 март е "Добруджа". За предстоящия празник на по-нежната половина от света е специалната оферта от 7 до 11 март, като всяка дама в този период може да ползва парна баня или сауна и перлена вана за разкрасяване. Нощувката със закуска и вечеря в двойна стая е 40 лв. Това съобщи Велика Вълканкина от сектор български пазар в курорта. Глезоиите за дами обаче не свършват. Още две предложения има курортът за тях през целия март - "Шоколадова магия" и "Усещане за хармония". Пакетът "Шоколадова магия" е на цена от 140 лв., като в него са включени 2 нощувки със закуска, пилинг, СПА - процедури и топла маска с течен шоколад и бадемово масло. Другият пакет - "Усещане за хармония", е на цена от 189 лв. В него са включени 3 нощувки със закуска, както и масаж, парна баня и вълшебна маска за разкрасяване и подмладяване с мед, бадемово масло и парна баня.
От 8 април врати ще отворят и хотелите "Боряна", "Гергана", "Албена бийч", "Ралица супериор", "Орлов", "Лагуна гардън", "Лагуна бийч" и "Лагуна маре". Ако още не сте решили къде ще отпразнувате Великденските празници, можете да се възползвате от специалните оферти на Албена за големия християнски празник. В. Вълканкина добави още, че тази година в Албена Великден ще посрещнат много румънски туристи. По традиция сред първите гости и за този сезон на Албена ще са немци на "Кур клуб", които по традиция ползват услугите на балнеологията.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЗАПОЧВА НОВИЯ СЕЗОН НА 5 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди