изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:56 EEST
РЕКОРДЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ ВЪВ "ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО"    
НовиниПет общини от област Добрич се представят в туристическото изложение

Общо пет общини от област Добрич се представят на 24-ото международно изложение "Ваканция СПА Експо", което вчера бе официално открито в столицата от зам.-кмета на столична община Йорданка Фъндъкова и председателя на държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.
Специално за НДТ пресаташето на община Каварна Мария Сотирова разказа, че тази година специализираното туристическо изложение регистрира рекорден брой участници - над 300 туроператорски фирми, браншови организации, общини, хотелски комплекси и специализирани учебни заведения. Впечатление прави и големият брой туроператорски фирми и от други държави - Гърция, Турция, Македония, Кипър, Италия, Испания, Германия, Тайланд, Египет, Тунис, Англия, Австрия и много други.
М. Сотирова добави още, че Каварна участва за четвърти път, като тази година се представя със самостоятелен щанд. "Предлагаме богат асортимент от рекламни материали и брошури, които дават възможност на посетителите на изложението да се запознаят с богатото културно-историческо наследство на Каварна и околностите й" - каза още Сотирова. На щанда си морската община предлага й флайъри и рекламни материали, както и информация за всички места за настаняване на нейна територия. "Предвид, че градът ни вече е известен като лятната рок столица на страната, имаме множество запитвания за концертната програма през това лято, както и къде може да се отседне. Интерес към нашия щанд имаше проявен още и от туроператори от Македония, Гърция, Сърбия, Турция, Хърватия, Чехия" - добави М. Сотирова.
Сред общините, които се представят на "Ваканция СПА Експо" са и Добрич, Добричка и Тервел, които са заедно на един щанд. Със самостоятелен щанд е друго кметство от областта - Шабла. Заедно с рекламните материали на общината има и проспекти на хотел "Яница", който се намира в Крапец.
 


Сходни връзки

РЕКОРДЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ ВЪВ "ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди