изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 27  АПРИЛ



ОВЕН - Оставете чуждите интереси на техните носители, погледнете истинските неща около вас. Намерете време и за любимия си човек. Приемете подкрепата и на по-силните.

ТЕЛЕЦ - С бързата си мисъл и комбинативни способности ще отхвърлите много работа днес. Нещата, които зависят от вас ще продължат своя успешен ход все напред.

РАК - Мнозина Раци обмислят нови сфери за действие. Работата в екип ще се стимулира и ще ускорите приключването на печеливш проект. Въпреки това не забравяйте близките си.

ЛЪВ - Обстоятелствата около вашия бизнес са благоприятни и носят добри перспективи. Очаква ви сериозна финансова стабилизация и перспективен поглед върху бъдещето ви.

ДЕВА - Преценявайте трезво риска днес. Устремът ви към успеха често ви кара да пренебрегвате очевидни неща. Научете се да разпознаете подходящия партньор за вас.

ВЕЗНИ - Проблемите по осъществяването на срочен проект поглъщат голяма част от вниманието ви и нарушават спокойният ви ритъм днес. Внасят и много напрежение в живота ви.

СКОРПИОН - Сами ще можете да определите посоката на успеха си днес. Проблеми няма да липсват, но с пословичната си упоритост ще ги преодолявате по-бързо от очакваното.

СТРЕЛЕЦ - Деловата ви ангажираност днес ще позволи осъществяването на нова смела идея. Резултатите ще поставят основите на перспективно бизнес начинание.

КОЗИРОГ - Тревожите се за нереализиран в срок проект, но няма място за паника. С деловият си усет към обстановката ще успеете навреме да избегнете проблеми и дори да спечелите.

ВОДОЛЕЙ - Колкото повече сте отдадени на работата си, толкова повече успехите ви ще се множат. Излъчвате ведрина и успявате да привлечете колегите си на своя страна.

БЛИЗНАЦИ - Ще откриете човекът, който ще ви оцени и стимулира да се развивате професионално и духовно. Ще повишите самочувствието си и ще разгърнете изцяло потенциала си.

РИБИ - Днес депресията ще отстъпи място на увереността и желанието ви да победите. Не се притеснявайте от конкурентите си, шансовете ви да постигнете целите са много добри.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди