изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:52 EEST
КОНСТАНТИН ДИМИТРОВ: НАДЯВАМЕ СЕ НА 1-2 ЕВРОДЕПУТАТИ    
ПолитикаСоциологическите проучвания сочат оживление по отношение подкрепата за ДСБ, надяваме се да имаме между един и двама евродепутати.

Това заяви на пресконференция в Добрич народният представител от партията на Иван Костов Константин Димитров. Той обясни, че листите на ДСБ за евродепутати ще бъдат подредени демократично, а не по нареждане на партийната централа.  Ще ги редят 4 500 членове и симпатизанти на пет последователни регионални събрания. Първото ще е на 9 март във Варна. Всеки от делегатите ще има право да номинира минимум трима души и максимум 5. България не се нуждае от фигури в Европейския парламент, а от хора, които умеят да комуникират на основните европейски езици, които знаят как да защитят интереса на България, категоричен е Константин Димитров.
Не е вярно твърдението, че това, коте направи ДСБ, е безпрецедентно, каза десният депутат в отговор на въпрос за ограничаването на турските гласове. Проверка, която той е възложил и която още не приключила, показвала към момента, че в поне 7 държави в ЕС има естествени напълно конституционни ограничения по отношение кой може да участва в избори за евродепутати и местни избори. Според Константин Димитров, декларацията, която ще трябва да се попълва, може би е вратичка за нови злоупотреби, но те са несъпоставими с масирания изборен туризъм, който ДПС организира през последните години.
Народният представител от ДСБ не изключи вероятността ако президентът Георги Първанов наложи вето на закона и се стигне до ново гласуване в Народното събрание НДСВ да промени позицията си. НДСВ е нестабилна като политическо поведение, като вътрешно сцепление, коментира депутатът.
Безспорно е, че ДПС и Атака са тясно свързани, проверяват се тезите и до този момент дали не са генерирани от един мозъчен център за създаване на антизападни настроения. Това каза депутатът от ДБС в отговор на въпрос, свързан с написаното във в. „168 часа" - че ДПС е дало 1,6 милиона на „Атака". Нахлуването на активисти на Сидеров в редакцията на вестника според Димитров не е цивилизовано поведение. Той допълни защитата на гражданите от клевета става от съда. НДТ

 


Сходни връзки

КОНСТАНТИН ДИМИТРОВ: НАДЯВАМЕ СЕ НА 1-2 ЕВРОДЕПУТАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди