изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:27 EEST
МАСКИРАН С ПИСТОЛЕТ ОБРА СЕЛСКИ МАГАЗИН ПОСРЕД БЯЛ ДЕН    
Ред и сигурностМаскиран мъж на около 25-30 години е нападнал и обрал селския магазин във Ведрина, научи НДТ. Инцидентът е станал в петък към 15.30 ч. Живеещи в селото разказаха, че другоселец се въртял на спирката близо до магазина. В търговския обект мъжът нахлул, след като излезли пазарувалите 2-3 жени.

Нападателят влязъл в магазина и - според изплашената продавачка, се завъртял и изведнъж лъснал пред нея с маска на лицето. Заплашил я с пистолет, като поискал оборота. Младото момиче, което отскоро работело в магазина, се паникьосало и дало цялата налична сума, около 240-250 лв., събирана през последните 2-3 дни. Нападателят излязъл бързо от магазина и отишъл в другия търговски обект в селото. Ведринчани обаче предполагат, че се е уплашил от вида на търговеца Велико, който бил голям българин, купил си цигари и заминал в неизвестна посока. От полицията отказаха коментар по случая. В последните седмица-две това е второ нападение над продавачка в магазин.
 


Сходни връзки

МАСКИРАН С ПИСТОЛЕТ ОБРА СЕЛСКИ МАГАЗИН ПОСРЕД БЯЛ ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди