изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-09-27 @ 06:19 EEST
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ    
НовиниВ края на миналата седмица бе разпространена декларация от 11 общински съветници и членове на СДС-Добрич, в която те заявяват, че напускат синята партия. По този повод НДТ се обърна за коментар към трима общинските съветници, в това число и председателя на ОбС. Попитахме ги какво ще бъде оттук-нататък поведението им като членове на местния парламент и защо всъщност се стигна до излизането им от Съюза на демократичните сили.

Д-р Мирослав ПОПОВ, председател на ОбС-Добрич:
"Честно казано, коментарът се изразява в декларацията, с която излязохме. Нещата в СДС отдавна зрееха. Направен бе вътрешнопартиен преврат. Областното ръководство бе сменено против всякакви правила на Устава. Имаше срок - до 30 септември, за провеждане на всички заседания по общини. А в същото време на 4 септември бе свикан областен съвет и бе избрано ново областно ръководство.
Но в крайна сметка ние си оставаме десни хора, с десни убеждения и разбирания. А като общински съветници - ние сме се клели, че ще служим на обществото в Добрич и това ще продължи така и занапред."
Нигохос ХУБЕСЕРЯН, водач на групата общински съветници:
"В поведението ни като общински съветници, както и досега, ще бъдем водени от благото на Добрич. Ще бъдем в качеството ни на независими. Всъщност ние никога не сме политизирали работата ни там.
Искам да отбележа, че ръководството на СДС-Добрич, никога не е взимало становище по важни, належащи проблеми за нашия град. Това наше излизане ние обмисляхме отдавна. Проведохме няколко срещи с централното ръководство на партията, включително и с лидера Петър Стоянов. Информирахме ги за ситуацията в Добрич. Но като разбрахме, че нищо няма да се промени, окончателно взехме решение да излезем.
За себе си съм категоричен, че няма да влизам в друга партия. Не това е целта ми."
Ивелин ПЕЙЧЕВ, общински съветник:
"Поведението ни като общински съветници ще бъде същото, както и досега - ще работим за решаване проблемите на нашия град и за доброто на жителите на Добрич. Каквато всъщност клетва сме дали.
В декларацията ние ясно сме посочили причините за нашето напускане. За нас, жестоко е погазен уставът на СДС. Направен е областен съвет на тъмно, като завера, в присъствието на само седем души и без участието на представители, избрани на общинските съвети по места. Така ние изразяваме несъгласието си като вътрешнопартийна оценка. Всъщност този проблем е поставян с документи и факти и пред националното ръководство на партията. Ние очаквахме, че то ще заеме активна партийна позиция и ще прецени кой е прав, но не стана така.
С този акт ние искаме да вием тревога, защото по друг начин не можем да бъдем чути и разбрани."
 


Сходни връзки

ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-02-27 @ 18:01 EET

Напуснете Общинския съвет за да ви повярваме ,че не стоите там за заплатите. И извън Общинския съвет може да работите за благото на добричлии ,така поне ще намалеят далаверите които вие правите и Общината ще бъде по-малко ощетена.

ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-02-27 @ 20:27 EET
_Далаверите ги правят Милен светулката,Румен пьпката,Нивелин заптието,Красимир побоиника на ВМРО ,Сашо Андешкото от името на СДС и с парите откраднати от хората в партията.Боже опази Добруджанци от тези измекяри и грабители!_____
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-03-22 @ 18:45 EET
Напуснах СДС през 2003 г. Тогава бе претърпяна тежка загуба на местните избори - от обещаните 15 общински съветници бяха вкарани само 5 в Общинското събрание. Тогава  Ивелин Пейчев и неговата любовница г-жа Чукчукова бяха плътно зад  Чамурлийски. Те и другите, които сега напуснаха, обявиха че, изборите били победа,  защото д-р Попов станал председател на местното събрание. Тази теза потдържаше и Кольо Богданов, който сега напусна също. ...От новото ръководство наред с Чамурлийски, който е тъмна личност, изключително непопулярен е Александър Алексиев. Човек с много слаби лични качества, но безкрупулен и алчен апаратчик, който като шеф на местната Образователна администрация, направи много за корумпирането на тази сфера !??!..........Защо големите приятели по чашка и кръчмарски съдружници от Кранево, Чамурлийски и  Пейчев се разделят по този скандален начин - остава загадка ???
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-03-29 @ 17:03 EEST

г-н Махмурлийски, ще останете в историята на десницата на града, като мноооооого голям боклук ????????Селския тарикат Ал. Алексиев е прославут със своя мързел, нагаждачество, йезуитщина и лакардиите си за Мароко, където е работил по времето на комунизма ?!!? Пратен от партията да печели долари.........


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди