изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:43 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниЗАМ.-КМЕТЪТ по финансите Иван Колев обобщи вчера пред медии, че приетият на заседание на ОбС бюджет на община Добрич е със 122 % повече спрямо 2006 г. И. Колев добави още, че всички средства са осигурени за издръжката в бюджетната сфера, като работещите там от 1.07. ще получат увеличение на работните заплати с 10 %. Заетите в културата пък ще получат от същата дата увеличение на трудовите възнаграждения с 40 %.

2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ СА предложените и одобрени на сесия средства по програмата за капиталови разходи за 2007 г., спрямо 2006 г. И тази година политиката на общината е насочена към подобряване на инфраструктурата.
ЗАМ.-КМЕТЪТ по устройство на територията арх. Пламен Ганчев заяви, че вървят редица процедури по обявяване на обществени поръчки за избор на изпълнител на обекти, залегнали в програмата за капиталови разходи. Целта е процедурите да приключат до края на март-април, добави още арх. Ганчев.
КАТО ползотворно оцени участието на община Добрич в провелата се "Ваканция СПА 2007" зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева. Тя добави още, че по време на борсата е станало ясно, че тенденцията в развитието на туризма е създаване на регионален туристически продукт.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди