изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:39 EET
КМЕТИЦАТА ЩЕ ГОСТУВА НА ТРЕТОКЛАСНИЦИ В ОУ "ХР. СМИРНЕНСКИ"    
ОбразованиеКметът на Добрич Детелина Николова на 1 март ще гостува на учениците от 3 "а" клас в основно училище "Христо Смирненски". Визитата е по нейна инициатива, като тя ще зарадва малчуганите с мартенички.

Приятелството между децата и г-жа Николова датира от известно време насам, каза за НДТ директорката на училището Иванка Димова. Преди време - когато те са били първокласници, са гостували в кабинета на градоначалника в продължение на един учебен час, а Д. Николова влязла в ролята на техен класен ръководител. А сега - по повод Деня на Свети Валентин, учениците й подарили оригинален календар със своите пожелания към нея в професионален и личен план.
В момента учениците от ОУ "Христо Смирненски" изработват мартенички за своите чуждестранни приятели по проекта "Чрез истории, митове, легенди и предания да опознаем начина на живот на нашите европейски съседи". Вече са изработени над 300 мартенички, които се поставят в специални кошници и ще отпътуват за Полша при предстоящата през март работна визита по проекта на представители на училището. Там ще бъде представена и легендата за мартениците, която вече е преведена на английски и немски език.
 


Сходни връзки

КМЕТИЦАТА ЩЕ ГОСТУВА НА ТРЕТОКЛАСНИЦИ В ОУ "ХР. СМИРНЕНСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди